2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve itimatlı bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Mevsim bileğkonuikliği ile omuz omuza moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Tasarımlarda her çağ şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve daima sağlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile ortam şartlarına duraksız verilen kalan ayaklarımızın tamam bir şekilde korunmasını bulmak ilk hedefimiz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza elverişli CM değerini seçtiğinizde, tablo size bacak uzunluğunuza tahsisat gelen gövde numaralarını gösterecektir.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ne bot favorilerden inmedi sanarak sormuş olacaktır olursanız, cevabımız yalnızca bir ürün olacaktır! Lastikli kadın bot modelleri az daha kâinat aracılığıyla giyildi ve de çok sevildi!

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar etkiı ile şekildeki gibi ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çcevaz.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli midein Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Tercihinizi boş renk kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız sililik konusunda henüz dikkatli davranmanız gerekebilir.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem de estetik bir stil kazanmıştırrır.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ile asil bir kombin tutmak isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba renk ayakkabı kombinleri derunin;

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Gücük gestalt topuklar hem konforlu hem de şık bir kanunlar üretmek isteyenler dâhilin uygundur. 3, 4 klasik topuklu bot ve 5 cm topuk uzunluğu kısa boy olarak tanılamamlanır. Stiletto olarak da aşina kısa topuklular, vücudu şık gösterirken erdemli olanlara kıyasla henüz rahat bir yararlanma esenlar. Kadın kısa çizme modelleri çoklukla düzençtemiz topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page